מדיניות פרטיות- אתר פופיק

כללי

מדיניות פרטיות זו מהווה תנאי שימוש באתר PUPIK.ORG אשר תוכנו כולל מידע והסברים לגבי טיפול רגשי לילדים ונוער, העצמה למתבגרים ורובו מתמקד בשיטת NLP לשינוי רגשי ומחשבתי.

התוכן המוצג באתר זה אינו מהווה ייעוץ פסיכולוגי ואינו מתיימר להחליף טיפול פסיכולוגי. כמו-כן, במידה ותרכשו את השירותים המוצגים באתר, מובהר כי שירותים אלו אינם מהווים תחליף לטיפול פסיכולוגי כלשהו. 

נא לקרוא בעיון את הסעיפים הבאים לגבי ההתנהלות באתר זה.

2

תוכן האתר

אם לדעתכם התוכן המוצג באתר זה עלול לפגוע בכם, אנא סגרו את האתר. אם אתם מחפשים טיפול רגשי בקריות, טיפול רגשי בחיפה או טיפול רגשי בצפון, באפשרותכם להתרשם מהתוכן המוצע באתר זה. מובהר, כי תוכן זה אינו מהווה טיפול פסיכולוגי ואין להחליט דרכו לגבי אבחון פסיכולוגי כלשהו. 

אנו מכבדים את פרטיותכם ואת זכותכם לשלוט במידע האישי שלכם ולכן במסגרת מדיניות זו נציג את האופן שבו אנו נוהגים במידע המתקבל מכם.

אין לראות במידע המופיע באתר זה משום הבטחה לתוצאה כלשהי ו/או אחריות לאופן מתן שירות כלשהו. הינכם האחראים הבלעדיים לכל נזק, ישיר או עקיף, אשר ייגרם לכם כתוצאה מהסתמכות על מידע המופיע באתר זה ו/או בקישורים לאתרים אחרים ו/או כל מקור מידע פנימי ו/או חיצוני אחר ו/או שימוש בשירותים אשר מוצגים באתר זה.

3

יצירת קשר דרך האתר

במסגרת יצירת קשר דרך האתר, יש אפשרות למלא פרטים אישיים כגון שם, אימייל, מס' פלאפון ותוכן ההודעה. באפשרותכם להחליט איזה מידע למלא ולשלוח. במידה ואינכם מעוניינים למלא פרטים אישיים, ישנם דרכים נוספות ליצירת קשר באתר כגון שליחת הודעה בווטסאפ, כתיבת מייל והתקשרות למס' פלאפון.

במידה ותחליטו כן למלא פרטים אישיים דרך האתר, מובהר כי זה נעשה מרצונכם ובהסכמתכם המלאה בעודכם יודעים כי לא חלה עליכם כל חובה חוקית לשתף מידע זה עמנו. עצם מסירת המידע על-ידכם מהווה את אישורכם כי הנכם תושבי ישראל, בגירים והנכם מסכימים ומקבלים את כל המפורט בכתב מדיניות זה. בחירתכם למסור מידע אישי דרך האתר יחשב כהסכמה מלאה מצדכם למסור את המידע לצורך קריאתו והסקת מסקנות.

כל מידע אשר תבחרו לשתף עמנו דרך האתר יחשב כמידע מדויק, מלא ונכון אשר בחרתם באופן מודע ומרצונכם החופשי לשתף. כברירת מחדל אנו מעדיפים כי לא תשתפו עמנו מידע אישי של צד שלישי, אך אם בכל זאת אתם חשים צורך לשתף מידע שכזה, הרי שבעצם שיתופו אתם מצהירים כי קיבלתם את הסכמתו המפורשת של הצד השלישי לשיתוף המידע או כי הנכם רשאים על-פי דין להסכים על שיתוף המידע עבור הצד השלישי.

4

מידע אישי

כל מידע אישי שיימסר לידנו, בכפוף להוראות כתב מדיניות זה, ישמר בסודיות בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981. כמו-כן,עומדת לרשותכם הזכות לבקש גישה לנתונים האישיים ולמידע שהאתר אוסף אודותיכם.

באמצעות המידע האישי שתמסרו יתאפשר לנו להבין האם באפשרותנו לסייע, לצורך יצירת קשר עמכם, לשלוח עדכונים, שאלונים, טיפים ועוד. בעצם מסירת המידע האישי אתם מסכימים כי נעשה שימוש במידע ליצירת קשר בעניין פנייתכם ולצורכי שיווק, הנכם מסכימים כי נעשה שימוש בטכנולוגיות ושרותי צד שלישי לצורכי מתן השירותים ותקשורת ביננו לבניכם. בנוסף, הנכם מסכימים כי המידע האישי יקלט, יעובד ויאוחסן מחוץ לגבולותיה הטריטוריאליים של מדינת ישראל וכן כי נעשה שימוש בפרטי ההתקשרות עמכם לצורך העברת מידע ודיוור אלקטרוני.

הנכם מוזמנים לפנות אלינו בכדי לעיין, לתקן או למחוק מידע הקשור אליכם ואנו נפעל בהתאם להוראות החוק. מידע אישי למעט דרכי התקשרות ימחק באופן מיידי במידה ויתברר כי אין באפשרותנו לסייע. כל מידע אחר ישמר לפרק זמן סביר הנדרש לצורכי מתן השירותים ותיעוד על-פי דין.

באמצעות הפרטים שתמסרו לנו, יש אפשרות שמפעם לפעם נפנה אליכם לצורך קבלת משוב ועריכת סקרים, לספק לכם מידע על נושאים בהם הבעתם עניין או שאנו סבורים כי יעניין אתכם, זאת באמצעות אחד או יותר מאמצעי ההתקשרות שתמסרו לנו. במידה ותבקשו להפסיק קבלת מידע זה, תוכלו לעשות זאת באמצעות הודעת דוא"ל ו/או באמצעות אתר האינטרנט שלנו ו/או באמצעות פניה בכתב, בכדי לידע אותנו על רצונכם ואנו נסיר את כתובת הדוא"ל שלכם מרשימת הנמענים בהתאם להוראות חוק התקשורת.

5

הרשאות מידע אישי

אנו ו/או ספקי שרותי הטכנולוגיה שלנו משתמשים באמצעים טכנולוגיים בכדי לאסוף מידע על אופן פעילות השיווק, הממשק בינכם לשירותים בהם אנו עושים שימוש לצורך התקשורת עמכם ומידע אודות דפוסי השימוש באמצעים הטכנולוגיים שיועמדו לרשותכם. מידע זה משמש לצורכי לימוד ושיפור.

איננו מאפשרים שימוש במידע אישי ללא הרשאה, באופן המשמר את הסודיות הנדרשת ורמת אבטחה תואמת לסוג המידע הנאסף בהתאם להוראות החוק ולתקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע) תשע"ז-2017 . יחד עם זאת, תמיד קיים סיכון אשר אינו בשליטתנו לפגיעה בסודיות או שלמות המידע האישי שמסרתם ולכן נבקשכם לשקול היטב איזה מידע אתם בוחרים לשתף איתנו.

כברירת מחדל אנו נמנעים מלמסור מידע אישי לצדדים שלישיים, למעט לצורכי מתן שרותינו, צו שיפוטי, דרישה של רשות מוסמכת או בגין הפרה של איזו מהוראות מדיניות זו.

6

קניין רוחני

אין להעתיק, להפיץ, להציג בפומבי, לבצע בפומבי, להעביר לציבור, לשנות, לעבד, ליצור יצירות נגזרות, למכור או להשכיר כל חלק מן האתר ו/או השירותים המוצגים דרכו.

7

שינויים ועדכונים

מפעם לפעם נעדכן מדיניות זו אשר תיכנס לתוקף מיד עם פרסומה. הנכם מסכימים לשינוי כל עוד אין בשינוי זה כדי להפחית מרמת ההגנה הנדרשת לשמירה על המידע האישי שמסרתם, במועד מסירתו.

במידה ויש לכם שאלה כלשהי בנוגע למדיניות זו, או שאתם חשים כי פרטיותכם נפגעה במהלך התקשורת עמנו או בעת השימוש באחד מן השירותים בהם אנו משתמשים לצורכי תקשורת עמכם, באפשרותכם לפנות אלינו באמצעות כתובת הדואר האלקטרוני הבאה – info@pupik.org , הציגו את המקרה המדובר וצרפו את כל המידע הרלוונטי המצוי בידכם.

8

תנאי שימוש

אם מסיבה כלשהי עולה החשש כי לא פעלנו בהתאם לעקרונות המפורטים לעיל, נא הודיעו זאת לנו באמצעות הדוא"ל info@pupik.org , ואנו נעשה כמיטב יכולתנו כדי לברר ולפתור את הבעיה במהירות האפשרית.

לבתי המשפט בעיר חיפה תהיה סמכות שיפוט ייחודית בכל עניין הנובע ו/או הקשור למדיניות פרטיות זו.